meezingers gevraagd voor Mattäus  Passion 6 april 2019 Deventer :

Informatie en aanmelden : http://zingmeemeteuterpe.nl/reacties/

———————————————————————————————-

Zangers gevraagd voor “Songs for Peace” :   6 en 13 april in Apeldoorn:
In de hoop een steentje bij te kunnen dragen aan de Wereldvrede organiseert Projectkoor VoQ jaarlijks gratis toegankelijke concerten in Zutphen, Eefde en Brummen. Dit initiatief wordt door het publiek zeer gewaardeerd, de concerten zijn altijd tot de laatste stoel bezet.
Songs for Peace komt nu ook naar Apeldoorn! Tijdens een kort project van 10 repetities zullen de mooiste wereld-vredesliederen worden ingestudeerd. De concerten zijn gratis toegankelijk, het programma duurt een uur en wordt opgeluisterd door een aansprekende vocale of instrumentale solist.
De repetities vinden plaats in de zaal van de Vrije School de Vijfster, Taxandrilaan 30, Apeldoorn op de donderdagen 14, 21 en 28 februari, 7, 14, 21 en 28 maart en 04 april van 19.45 tot 22.15 uur. Ook wordt er gerepeteerd op de de zaterdagen 16 en 30 maart van 10.00 tot 13.00 uur. De concerten vinden plaats op 6 en 13 april. De deelname bedraagt E 70.00 inclusief koffie of thee in de pauze.
Songs for Peace Apeldoorn is een gezamenlijk project van Maria van den Ham (directie) en Jan Jaap Nuiver (pianobegeleiding en organisatie). Alleen al de repetities zijn een feest om mee te maken; de concerten zijn een ware happening!
Voor inlichtingen en aanmelden: VoQApeldoorn@gmail.com

flyer SfP Apeldoorn-1

******************************************************************************************

COV Veenendaal voert de  Matthäus Passion uit op 18 april 2019 in de Basiliek in Veenendaal.

Dit concert wordt heel bijzonder omdat er een educatief programma aan is gekoppeld met de brugklassen van het Ichthus College.
Muziekdocenten studeren de muziek in van het eerste deel van de Matthäus Passion; ook geschiedenis- en godsdienstlessen besteden aandacht aan dit thema.
Bijna 400 leerlingen zullen het concert met ons meezingen en het ripieno voor hun rekening nemen!

zie de  flyer : hierop vindt u ook alle overige informatie.

*******************************************************************************************

Meezingconcert Enschede 15 juni 2019 : Mozarts Requiem  

Stichting Enschede Meezingconcerten heeft haar vijfde scratch georganiseerd op zaterdag 15 juni 2019. We vieren ons eerste lustrum en daar zijn we best trots op! We kijken terug op vier eerdere geslaagde evenementen en zien uit naar ons vijfde meezingconcert! We willen er samen met u en vele andere zangers uit heel Nederland en Duitsland opnieuw een geslaagde dag van maken! We hopen op een grote opkomst!

Op deze dag repeteren we het prachtige Requiem door de componist Wolfgang Amadeus Mozart. Opnieuw een prachtig en graag gezongen werk! De locatie is dezelfde, nl. de Jozefkerk aan de Oldenzaalsestraat 115 in Enschede. Op onze site vindt u alle informatie over de wijze van aanmelden, het werk, de locatie, aanvangstijden en het kledingvoorschrift etc.

Het koor zal ‘s avonds begeleid worden door het Orkest van het Oosten.

We nodigen u dan ook van harte uit om op zaterdag 15 juni naar Enschede te komen.

Klik hier voor de brief met gegevens en een verwijzing naar onze website www.zingmee.nu  voor uw inschrijving. 

 *********************************************************************************************************